Passzív ház tervezés

2013.09.14. Internorm családi Nyílt Nap

A passzívház építtetők és tervezők mindegyike ismeri az egyik legkedveltebb nyílászáró gyártót, az  ausztriai Internorm International GmbH-t. 80 éves gyártás múlttal és tapasztalattal, több millió eladott "ablakegységgel" egyike a Világ meghatározó ablakgyártóinak.

Az elmúlt hétvégén családi nyilt napot rendeztek az Internorm hazai képviselői. Jelen lehettünk, néhány (13) fotót készítettünk és mutatunk meg a rendezvényről kedves Olvasóinknak. …

Az apukák az energiahatékony ablakokról diskurálhattak, míg a gyermekeknek különféle szórakoztató elfoglaltságokkal kedveskedtek a házigazdák.

600 m2 alapterületű Bemutatóteremben nagyon sok minden megtekinthető. A különféle falszerkezetekben történő elhelyezési megoldásoktól kezdve az árnyokolásig, szinte minden.

Jó volt látni, ahogyan a szakmai konzultációban megfáradt apukák leheveredtek a gyermekeik mellé pihenni a játszóházban. Ide stílusosan egy hatalmas (talán öt méternél is szélesebb) toló-emelő ajtón keresztül lehetett bejutni. Az alábbi fotón ugyan nem ez látható, akinek felkeltettük az érdeklődését, görgessen feljebb, keresse meg sorrendben a második fotónkat. Szerintem érdemes.

Találkozhattunk korábbi megbízóinkkal is (Zebegény), akik a zsalugáteres árnyékolás mellett tették le a voksukat. Gondolom számukra is érdekes a zslugátr táblák felfüggesztésének és a kinyitott táblák rögzítésének a megoldásai. Érdemes gondosan megvizsgálni a fotókat. Egyszerű és hatékony. Akár csak az ablakok …

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A további képeket is a helyszínen készítettük. Reméljük felkeltettük az érdeklődést a beszámolónkkal. Látogassák meg a bemutatótermet. A zenés fogadtatást azonban már nem tudjuk garantálni, de a termékek magas minőségét igen !