Passzív ház tervezés

Partnereink

passzívház minősítés
 

 

 

Passivhaus Institut Darmstadt (Németország)
A passzívház elmélet és gyakorlat kidolgozója, Dr.Wolfgang Feist professzor úr vezetésével. Az Intézettel szorosan együttműködve készült el a passzívházak tervezése során nélkülözhetetlen PHPP-2007 magyar adaptációja, amely tartalmazza a programcsomagot és a hozzá tartozó magyar nyelvű kézikönyvet.

 

 

Energie Planer Team GmbH (Németország)
A darmstadti Passzívház Intézet által akreditált passzívház minosítő. Magyarországon a passzívházak minősítését végző egyetlen cég. A megkereséseket közvetlenül is fogadják. A Passzívház Kft begin_of_the_skype_highlighting     end_of_the_skype_highlighting közremuködésével több hazai épület kapta meg, vagy fogja megkapni a közeljövőben a darmstadti ZERTIFIKAT (minősítő) dokumentumot.

 

passzívház minősítés
 

 

 

 

passzívház minősítés
 

 

 

Nemzetközi szinten elismert fejlesztő és gyártó a szellőztetés technikában. A darmstadti Passzívház Intézet által minősített termékei (7 db, az eddig minősített 14 gyártó gyártmányai mellett) vezető helyet foglalnak el a passzívházakba építendő szellőztető berendezések között. (Hazai forgalmazó: Domtec Kft.

 

A 77 évre visszatekintő nyílászáró gyártó termékei nélkülönözhetetlenek a passzívházak megvalósítása során. A Passzívház Intézet minősítésével ellátott ablakok betervezése és beépítése biztosítja a problémamentes épület megvalósítását.

 

passzívház minősítés
 

 

 

passzívház minősítés
 

 

 

PAOSZ (Passzívház Építők Országos Szövetsége)
Az egyesület azokat a tervezőket, kivitelezőket, gyártókat egyesíti, akik nem csak beszélnek a passzívházakról, hanem saját tapasztalataik alapján első kézből tudnak segítséget nyujtani az érdeklődőknek, továbbá a problémamentes passzívház építéshez a megfelelő minőségű berendezéseket, eszközöket és módszereket rendelkezésre is tudják bocsátani. Az eddig megépült összes hazai minősített passzívház tervezője, kivitelezője és az alapanyagok és gépi berendezések gyártója tagja egyesületünknek.

 

 

A darmstadti Passzívház Intézet által minden évben megrendezésre kerülő Passzívház Nyílt Nap lehetőséget biztosít a passzívház építtetők részére a már megépült passzívházak megtekintésére, az építtetőkkel történő kapcsolatfelvételre. Ezeken a nyílt napokon a tervezők és kivitelezők előadásokkal készülnek, amelyek keretében bemutatásra kerülnek a legfontosabb ismérvek, a passzívházak tulajdonságai. Nem is kell több elismerő szó, mint az elégedett tulajdonosok lelkes beszámolója.

 

passzívház minősítés
 

 

 

passzívház minősítés
 

 

 

Napkollektoros rendszerek (vákuumcsöves és síkkollektorok, szoláris vezérlők és tárolók, hőszivattyúk) forgalmazásával és telepítésével, valamint energetikai tanácsadással és meglevő rendszerek energetikai optimalizálásával foglalkozunk mind a lakossági, mind az ipari, önkormányzati szektorban. (Kardos Ferenc ügyvezető)

 

Az EPS hőszigetelő lapok egyik legnagyobb hazai és nemzetközi gyártója. Termékeik az épületszerkezetek és épületgépészeti megoldások szinte valamennyi helyén megtalálhatók, alkalmazhatók. (Kruchina Sándor marketing vezető)

 

passzívház minősítés
 

 

 

 

 

passzívház minősítés
 

 

 

www.koos.hu

Már lassan szálló ige. Koós Miklós építész által működtetett portál sokakból dícsérő elismerést vált ki. Közvetlen hangvétele, tárgyilagossága, sokszínű megnyílvánulása sokaknak mutat jó példát. Ha egyszer az én honlapom is ilyen lehetne …

 

 

 

www.magyarenergia.hu

Érdekes, izgalmas portál, sok-sok információval. Energiahatékonyság, energiatudatosság, környezetvédelem, …stb, mindenképpen ajánlott meglátogatni …

 

passzívház minősítés
 

 

 

 

 

www.netkazan.hu

Kazán, gázkazán, hybrid kazán, pellet kazán, faelgázosító kazán, napkollektor, hőszivattyú és épületgépészeti webáruház. Ingyenes konzultáció és házhozszállítás az ország egész területén!