Passzív ház tervezés

PHPP

2014.10.14.

Megjelent a PHPP8.5hu verzió,
a PHPP legfrissebb magyar nyelvű változata. 

Rendelést postai utánvéttel teljesítünk néhány napon belül (rövid határidővel). A postacsomag utánvételes díja 3.500 Ft/PHPP (+ 3.500 Ft/designPH, az utánvételi érték növekmény miatt). A számlát a csomag tartalmazza az alábbi ár feltüntetésével és a postai díjjal együtt. Fizetni Forintban és a postásnak kell. A mindenkori MNB Euro árfolyam szerint számítjuk a vételárat. Az alábbi táblázatok a teljes-, és a kedvezményes vételárakat tartalmazzák forgalmi adó nélkül. A forgalmi adó mértéke 27%. Személyes átvétel az irodánkban-, egyeztett időpontban, vagy a PH tanfolyamokon készpénz fizetés mellett számla ellenében lehet. (A táblázatok jobb olvashatósága érdekében kattintson a táblázatra.) KÉZIKÖNYV letöltsése itt (240.oldal)


Tájékoztatjuk T.Felhasználókat, hogy a PHPP v8.5hu programcsomaghoz magyar nyelvű kézikönyv tartozik, továbbá az egyes állományok szintén magyar nyelvűek. OpenSource felhasználók részére az összeállításban megtalálható a program OpenOffice verzióban is, szintén magyar nyelven.

A designPH beépülő modul csak angol nyelven hozzáférhető. Kizárólag a PHPP v8.5 felhasználók vásárolhatják meg önállóan, ehhez a PHPP-változathoz illeszkedik. Új vásárlás esetén vagy frissítéssel egybekötve is megvásárolható.  8.0….8.3 PHPP felhasználók részére a v8.5. verziót (frissítés) díjmentesen biztosítjuk. A program jogszerű használatát a frissítés előtt igazolni szükséges.

A designPH beépülő modul letölthető innen. Vásárlás esetén a PHPP eredetiségét (szerzői jogdíj megfizetését) igazoló kódszámot mi továbbítjuk a fejlesztő részére. Néhány napon belül a vevő levélcímére megkapja a felszabadító kódot, így a továbbiakban korlátozás nélkül használhatja az applikációt.

Megrendelés:

passzivhazinfo (kukac) gmail.com   vagy   kapcsolat (kukac) passzivhaz.info.hu

——————————————————————————————————————————————–

2013.év végén 2014. év elején elkészül a 8.2. verziószámú PHPP programcsomag fordítása (PHPP-2013). Ezt a változatot az intézet 2013.augusztus végén adta közre.
A Passzívház Intézet 2013.decemberében jelezte, hogy a designPH programváltozat, amely a háromdimenziós tervezőprogram (SketchUp) beépülőmoduljaként kerül forgalomba, hamarosan elérhető lesz. Ez utóbbi beépülő modul a 2013.-as PHPP programmal együtt fog működni. Külön-külön is megvásárolható lesz, azonban a designPH önmagában nem lesz elegendő a PHPP számítások elvégzéséhez.
Mindkét programhoz Magyar nyelvű kézikönyvet biztosítunk.
A designPH tervezett ára 220 , míg a PHPP-2013 ára 160 , és a mindenkori forgalmi adó.
A két program együttes vásárlása esetén 10 % kedvezmény érvényesíthető a vételárban, azaz 340  a tervezett vételár.

Forgalmazásuk továbbra is postai úton történik, utánvéttel. Számlánkat a megrendelés napján érvényes MNB deviza középárfolyamon számítva állítjuk ki. Postaköltség 3.500 Ft.

Előjegyzést felveszünk, a teljesítés előtt levélértesítést küldünk. 


2012 évben elkészítettük a PHPP 2012 (7.0.ver.) programváltozat magyar nyelvű kiadását.
2013.januárban jóváhagyást kaptunk a Passivhaus Institut-tól a forgalmazásra.
A program és a hozzátartozó kézikönyv vételára 130   és a mindenkori forgalmi adó.

A forgalmazás postai utánvéttel történik, készpénzes számlával együtt a postacsomagban, fizetni  Forintban a postásnak kell.

Postaköltség 3.500 Ft.
Személyes átvételre is lehetőség van egyeztetett időpontban a gödöllői irodánkban.
Mindkét esetben előzetes MEGRENDELÉS @-levélben megküldése szükséges a vevő adatainak megadásával.
A program egyedi azonosítóval névreszólóan készül, ezért szükséges az előzetes megrendelés.
phpp kukac passzivhaz.info.hu
Sajnos a keresőrobotok időről időre elcsenik a @-ainkat, és elárasztanak bennünket SPAM-okkal (kéretlen levelek), ezért vagyunk kénytelenek a fenti módon megadni a levélcímünket. 
A "kukac" szó helyére a @ karakter kerül, és a megadott levélcím az Ön levelező rendszerében használható lesz.
Amennyiben mégse sikerülne, hívjon bennünket a KAPCSOLAT lapon megtalálható telefonszámokon.

A passzívház tervező programot már nem CD adathordozón, hanem pen-drive-on biztosítjuk a megrendelőink részére. Az egyedi azonosító a programban történő feltüntetés mellett a pen-drive-ra is rákerül gravírozással.
 

Regisztrált PHPP-2007 programverzióval rendelkező vásárlóink 40  kedvezménnyel vásárolhatják meg a PHPP-2012 verziót.


A PHPP-2007 passzívház tervezés elengedhetetlen eszközeként a tervezési koncepció megvalósítását elősegítő programcsomag a hozzátartozó kézikönyvvel.

A segédlet alkalmazásával a tervezés alatt álló passzívház energiamérlege könnyedén meghatározható, szükség esetén a komponensek változtatásával korrigálható az optimalizálás érdekében. Erre azért van szükség, mert egy épület tervezése során több szempontnak egyidejűleg kell érvényesülnie (állékonyság, esztétikai megjelenés, energiahatékonyság, funkcionalitás, stb.). Az energiamérleg ismeretében a tervező könnyebben tud döntéseket hozni valamely építészeti elem alkalmazásáról, amennyiben ismeri a kérdéses elemnek az energiamérlegre gyakorolt hatását. Egy igen egyszerű példával élve a déli homlokzaton elhelyezett nyílászárók szoláris nyereségét nagymértékben befolyásolhatja az eresztúlnyúlás. A program segítségével optimalizálható az a méret, ahol még esztétikai szempontból elfogadható, ugyanakkor az energiamérleget kevésbé befolyásoló mérettel lehet megvalósítani a példa szerinti tetőkialakítást, és eresz túlnyúlást.

Az elmúlt 18 évben számtalan megvalósult passzívház mérési eredményeit feldolgozva és a szimulációs modellekkel összehasonlítva a darmstadti Passzívház Intézet készítette el ezt a programcsomagot. Több alkalommal bebizonyították, hogy az érvényben lévő szabványok és energetikai rendeletek nem alkalmasak a passzívházak teljes körű értékelésére. A mérési eredmények amennyiben visszaigazolták a szimulációs modellek várható eredményeit, a tapasztalatokat beépítették a passzívház tervezési koncepcióba. Így született meg a PHPP, amellyel szinte teljes mértékben minden passzívház modellezhető, a várható épületfizikai paraméterei meghatározhatók, legyen az falszerkezet, nyílászáró, szellőztető berendezés, stb. Azok a passzívházak, amelyek ezzel a programmal és a mellékelt kézikönyv által közreadott koncepcióval kerülnek megtervezésre, biztosan megállják a helyüket, problémamentesen üzemeltethetők.

A könyv szerzőjével Dr.Wolfgang Feist úrral kötött szerződésünk alapján társaságunk készítette el a magyar nyelvű fordítást. A kézikönyvet és a programcsomagot CD-n postai utánvétellel tudjuk biztosítani az érdeklődők részére előzetes írásos megrendelés alapján.


Ára:  98  + ÁFA valamint a Postaköltség

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kiállított számla és a fizetés Forintban.

Az Euró árfolyam változást követjük.

Megrendelését fogadjuk a KAPCSOLAT oldalunkon, vagy elküldheti a megrendelését az alábbi @-címre:

         kapcsolat kukac passzivhaz.info.hu

LETÖLTÉS    passzívház 
 

   LETÖLTÉS    passzívház

(a minősítési eljárás leírása)


  LETÖLTÉS    PRG

Előnézet

PHPP helpdesk:  +36 90 186-016 telefonos segítségnyújtás munkanapokon.