Passzív ház tervezés

Passzívház Nyilt Nap 2011.november 11-12-13

 2011.09.23.

Kaptam egy érdeklődő levelet a mai napon. Mikor lesz a passzívház nyílt nap.

Tisztelt Érdeklődő, köszönöm figyelemfelkeltő érdeklődését, máris teszem a dolgom, mint a Passzívház Építők Országos Szövetségének szakmai elnökhelyettese.
PASSZÍVHÁZ – ARC : 

Ez úton tudatom mindenkivel, aki a passzívház nyílt napon szeretné valamelyik passzívházat meglátogatni, hogy erre a fenti dátumon lesz lehetősége.

A nemzetközi nyolcadik-,  egyben a hazai harmadik passzívház nyílt napon látják vendégül az alábbi épületek a kedves érdeklődőket:

Szada,  Fótliget,  Diósd,  Tényő,  Budapest 3 helyen, Kiskunfélegyháza, Budaörs, Jakabszállás, Szeged
Jelentkezni előzetesen itt is lehet: info@passzivhaz.info.hu

SZADA:   

Ezek az épületek vagy már rendelkeznek darmstadti passzívház minősítéssel, vagy a minősítés előtt, a kivitelezés befejezéséhez közel állnak.

KISKUNFÉLEGYHÁZA: 

Az épületek látogatása úgy fog történni, hogy az egyesületünk által kijelölt személyek fogadják az érdeklődők e-mail jelentkezését, amire válaszként megkapják a látogatni kívánt épület címét és időpontját. Az időpontokat a passzívházak tulajdonosai fogják meghatározni, mikor engedi úgy a családi életük, hogy nagyobb létszámú látogató sereget tudnak fogadni.
Elméletileg ki is írhatnánk a címeket is a városok azaz a passzívházak mellé, azonban azért nem tesszük, mert legyen a passzívház tulajdonosának szabad döntése, mikor kívánja fogadni az érdeklődőket, vagy az érdeklődők bejelentkezését, ha valaki lekésné a passzívház nyílt napon megadott időpontokat. Ez utóbbi esetben úgy fogunk eljárni, hogy ismételten a kijelőlt egyesületi tagunknál kell jelentkeznie az érdeklődőnek a látogatási szándékát, azonban válaszlevelet nem ő kap címmel és időponttal, mint a meghirdetett időpont előtti kapcsolatfelvétel esetén, hanem a meglátogatni kívánt passzívház tulajdonosnak küldjük el a bejelentkezést, aki eldöntheti felveszi-e a kapcsolatot és fogadja-e a látogatót a meghirdetett november 11-12-13 napok után.

Az előző években is jól működött a fenti rendszer, nagy sikere volt a látogatásoknak, így remélem ismételten sok látogató ismerkedhet meg a hazai passzívházakkal.

 A 2009.  évi Nyílt Napról készült beszámolónkat az alábbi linken érhetik el:

http://www.passzivhaz.info.hu/cikkek.html#szakinfo2

http://www.passzivhaz.info.hu/allomanyok/2010_02_13_passivhaz_nyiltnap.pdf

 Sajnos az egyik "zászlóshalyó" passzívházunk tulajdonosainak más programot szerveztek a munkahelyükön, ottalvós bulijuk lesz, így a fenti időszakban nem tartózkodnak odahaza.

Építés közben 2009-ben és a befejezés és beköltözés után 2010-ben készségesen álltak a látogatók rendelkezésére, de sajnos most nem élvezhetjük vendégszeretetüket.

Kárpótlásként legyen itt egy rövid videóbejátszás a Dunaujvárosi passzívházról.

 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1323733350103

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>